De nieuwe YOZ-app: makkelijk, snel en persoonlijk

Maak kennis met de nieuwe YOZ-app: uw digitale kennisbank waar u 24 uur per dag terecht kunt met al uw vragen. Met deze app bieden we u dezelfde service die u van ons gewend bent, maar dan op uw smartphone.

Snelle informatievoorziening

De smartphone vervult als informatieverschaffer en contactmedium een sleutelrol in ons hedendaags leven. Als u zich iets afvraagt, dan opent u vlug even Google – onafhankelijk van het tijdstip of de plek waar u zich bevindt. Maar hoe kunt u de zin van de onzin scheiden in de jungle aan informatie die een zoekopdracht op Google u oplevert? Hoe bespaart u zichzelf de tijd die u kwijt bent aan het vergelijken van websites en het bij elkaar sprokkelen van afzonderlijke stukjes informatie?

Betrouwbare informatie

Omdat we begrijpen dat het soms lastig is om de betrouwbaarheid van informatie te toetsen, hebben we de YOZ-app ontwikkeld.

De app is hier gratis te downloaden voor Android en hier voor iPhone.

U kunt deze app beschouwen als uw persoonlijke digitale bibliotheek. Dankzij het persoonlijke berichtenprofiel dat u in de app kunt aanmaken, bepaalt u zelf wat uw interessegebieden zijn en waarover u op de hoogte gehouden wilt worden. Deze interessegebieden kunnen variëren van pensioen, personeel en subsidies tot coaching, emigratie en auto & fiscus. Of u nu op particulier vlak of op zakelijk vlak op de hoogte gehouden wilt worden van het meest actuele nieuws: de YOZ-app is als kennisbank voor iedereen te gebruiken.

Persoonlijke alerts

In de YOZ-app zijn bovendien alerts ingebouwd, die u zelf kunt instellen. Zo kan de app u bijvoorbeeld een melding sturen wanneer het weer tijd is voor de aangifte, of wanneer de Belastingdienst met nieuws komt over de pensioenregeling – het is maar net waar u in geïnteresseerd bent. Tevens heeft de app een koppeling met Exact Online, waardoor het voor u nog eenvoudiger is geworden om even snel een factuur of bonnetje naar ons op te sturen. U maakt simpelweg een foto, uploadt deze in de app en drukt op versturen. Ook vragen en opmerkingen kunt u via de app op een eenvoudige manier naar ons sturen, dan nemen wij contact met u op.

Tot slot heeft de app verschillende handigheden, zoals bijvoorbeeld de bijtellingscalculator, waarmee u – terwijl u in de showroom staat – in een handomdraai de bijtelling voor uw droomauto beschikbaar hebt, en een eenvoudig formulier waarmee u online een afspraak met een van ons kunt inplannen.

De app is voor zowel klanten als niet-klanten gratis te downloaden! Scan voor optimaal gemak onderstaande QR-code.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *