Uw klankbord op weg naar financiële groei

Hoe staat u er nu werkelijk financieel voor met uw onderneming? Wat zijn uw dromen en ambities? Hoe ziet de toekomst eruit? De samenleving verandert, u verandert mee. Maar hoe blijft u in beweging zonder uw core business uit het oog te verliezen? Geen zorgen: wij denken met u mee en houden ook onze eigen dienstverlening tegen het licht van de actualiteit. Omdat we het leuk vinden om onze kennis en ervaring te delen en u op de hoogte te houden van de ontwikkelingen binnen YOZ Administratie en Advies B.V., zijn we begonnen met het bijhouden van een blog.

Als er één branche in beweging is geweest in de afgelopen decennia, dan is het wel de financiële administratie. Ook wij begonnen ooit als traditioneel boekhouder: uurtje-factuurtje, papieren belastingaangiftes, slechts jaarlijkse balansmomenten…

Maar in de loop der jaren zijn wij nieuwe technologieën en slimme software gaan omarmen. Het heeft de mogelijkheden van onze dienstverlening uitgebreid en gevarieerder gemaakt en het stelt ons in staat om u 24 uur per dag inzicht te bieden in uw financiële situatie. En om het onderste uit de kan te kunnen halen, gaan we – los van de mogelijkheden die digitalisering ons biedt – nog verder met het optimaliseren van onze dienstverlening. De eerste stap daartoe is al gezet in de vorm van de enquête die we u vorige week toestuurden. Uw mening is belangrijk voor ons – hoe kunnen we u anders met raad en daad bijstaan in het nastreven van uw doelen?

Luisterend oor

We zetten graag aan tot nadenken. Soms is één vraag al genoeg. ‘Wat wilt u aan deze situatie doen?’, ‘Wat vindt u nou echt belangrijk?’, ‘Waar wilt u naartoe in de toekomst?’. Zie ons als uw klankbord: u vertelt, wij luisteren en adviseren waar nodig. Dat gaat verder dan het traditionele beeld van de boekhouder, die zich beperkte tot aangiftes en jaarrekeningen en waarmee contactmomenten maar schaars waren. De ontwikkelingen van de afgelopen jaren hebben ervoor gezorgd dat we kunnen samenwerken in plaats van vóór u werken. Dat we meer in het nu kunnen acteren in plaats van analyses per kwartaal of per jaar kunnen uitvoeren. Dat we op ieder moment van de dag met u kunnen meedenken en á la minute kunnen bijsturen als uw situatie daarom vraagt. Kortom: het vak is voor zowel u als ons leuker en interessanter geworden en de mogelijkheden zijn eindeloos.

Omdat al die mogelijkheden niet in één blog of brief te vatten zijn, komen we elke maand bij u terug met een nieuwe blog. We vinden het leuk als u meeleest en horen het graag als u suggesties of opmerkingen heeft.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *